Blog

Even bij Guus op bezoek!


Guus, een schapendoes met een geschiedenis die wij in elk geval nooit meer zullen vergeten!

Zondag 18 november, zijn wij bij Emil, Gerrie en does Guus op visite geweest! Een dolle, enthousiaste Guus begroette ons. Wat een prachtige hond en goed uit de kluiten gewassen. Een hele eigenzinnige schapendoes, door al zijn streken laat hij je lachen. Zijn manier van bewegen maakt een 'kwajongensachtige' indruk. Door zijn weelderige haardos heen zie je ineens de mooie ogen van een schapendoes. Donker en lief! 

Moeder Kwiebus kon echter niet om het geheel lachen. Guus wilde spelen, kennis maken, maar dat gesnuffel.....nou nee! Kwiebus had meer oog voor de koeken op de tafel. Alhoewel, Guus rook ook wat! Oplossing: 'allebei een lekker knabbeltje'! Dat is echter van korte duur. Even later staan er heerlijke hapjes op tafel...

Guus 'pikt' een stukje worst, Kwiebus kijkt  'begeerlijk' toe maar weet dat ze geen toestemming krijgt. Dit zal de jonge Guus ook nog leren. Dat is Emil en Gerrie wel toevertrouwd. Wij weten nog dat Kwiebus in het verleden de 'soesjes' , die notabene op de grote tafel stonden, ook zo heerlijk vond. En zo verdwenen er wel meer 'lekkere' dingen! Of het nu op de kleine tafel staat of op de grote tafel staat, een schapendoes blijft lenig!!!

Emil en Gerrie zijn blij met Guus. En Guus is blij met Emil en Gerrie. Nog blijer zijn wij met het feit dat Guus zo goed terecht gekomen is bij mensen met liefde voor een schapendoes  en mensen met een jarenlange schapendoeservaring. Mensen die weer blij zijn met een hond in hun midden en weer heerlijk kunnen gaan wandelen. Ook de kinderen en kleinkinderen genieten volop van Guus.

Guus

Guus 18 november

 


Vorige bericht: Kijk, dit isJack!
Volgende bericht: 20-01-2013 Nieuwe foto's van Yip!Klik hier voor het nieuwsarchief