Loki

 

Loki kan zwemmen...
 
Loki en Esra zijn eigenlijk vanaf het begin dikke vriendinnen. Je ziet dat Esra veel rustiger speelde met Loki dan met andere honden uit de buurt. Ze beseft kennelijk dat ze jong is!
Inmiddels worden de spelltjes wel steeds ruiger. Daarbij heb ik het idee dat Esra daarbij het meest beschadigd wordt door de melktandjes van Loki. Ze schijnt zich er niets van aan te trekken, de kleine kan en mag alles doen! Ze hebben beide ook steeds meer kameraadjes uit de buurt die ze ontmoeten bij het uitlaten. De twee hebben dikke pret met zo ongeveer alles en iedereen. Ook hebben ze samen kennelijk een hekel aan katten, vooral de buurtkat wordt vaak weg gejaagd!
 
Het uitlaten deden we soms apart, anders hebben ze helemaal geen interesse meer voor wat ze moeten doen, nu we langzamerhand ook met Loki iets verder kunnen lopen wordt ook dat steeds beter.  Loki kan zwemmen, ze heeft inmiddels drie keer in de vijver gelegen. Ze schijnt het niet te (willen) leren en wat neemt zo'n vacht dan veel water op zeg. We hebben het nog nooit echt zien gebeuren, alleen het weer uit klimmen is waargenomen. We vermoeden dat ze probeert naar de vissen te happen!
 
Ze wordt ook steeds meer zelf verzekerd! Ze stapt overal op af en schijnt letterlijk nergens bang voor te zijn. Binnen de familie is het duo erg populair omdat iedere bezoeker welkom wordt geheten op een erg uitbundige manier. Op de fotos is het komische duo zichtbaar bij hun spel, maar ook als ze Ieske helpen bij het verbouwen van de tuin. Volgens mij werd dat niet gewaardeerd overigens.
 
Morgen gaat ze weer voor prikken naar de dierenarts. Volgens mij ook Rabies, omdat we in juli naar Frankrijk gaan!
 
Tot horens.
 
Groeten,
 
Ieske en Joop Weijers.
 
Fijn dat het met Loki ook allemaal lekker gaat. Heel veel succes nog met de verdere opvoeding!
 
klik hier voor foto's van Loki!
 
Wij blijven Loki volgen!
 
Freek en Jet