Jette

Onlangs heeft Freek een bezoek gebracht aan de fam. ter Harmsel in Rijssen om eens te zien hoe het nu toch met Jette gaat! Jette was toch wel een beetje ons oogappeltje! De 'Benjamin' uit het hele nest en een heerlijke 'dondersteen'!

Bij binnenkomst kreeg Freek natuurlijk een enorme enthousiaste begroeting door Jette, wat Freek meteen aan Kwiebus deed denken! Het kind lijkt sprekend op haar moeder...! Jette, een zeer bewegelijke, levendige, ondeugende, maar vooral een 'vrolijke' hond! Maar ja, wat wil je ook met zulke vrolijke en blijde ouders. Een echte schapendoes, die Jette!!

Luisteren? Hoezo luisteren....? Tja, dat doe ik natuurlijk als het mij uitkomt en wanneer er iets lekkers te halen valt!! Op de cursus doet ze het trouwens heel erg goed,. Onlangs mocht ze examen doen maar dit ging helaas door een geval van  Parvo, niet door! Verder is Jette een matige eter ( is dol op fruit) maar zit wel heel goed in haar vel. Het zal altijd een 'Benjamin' blijven!

De kleinkinderen zijn dol op Jette, springt bank op, bank af,  en rent graag achter 'Luna' aan! Kliendochter 'Cicille' vindt het eigenlijk wel erg jammer dat je de ogen van Jette niet goed kunt zien door het lange haar. Een strikje voor zo'n 'meisje' kan uitkomst bieden!!! Ze vond het een goed idee!

Klik hier voor foto's van Jette!