Doesji

 

                                           Van Vincent , Marian, Justin en Linde kregen we vandaag ( 02-08-2012) het volgende leuke verhaal en  foto's  over Doesji!!
 
Hoi lieve Jet en Freek
 
Allereerst de hartelijke groetjes van zus naar broer. Blij om te horen dat tuinieren kennelijk in de familie zit. Ook Doesji houdt van snoeien en plant diepte bepalen (lees graven). Ze is erg graag buiten en met dit weer als de deur naar de tuin open staat is ze dan ook 9van de 10 keer te vinden op het terras (of in de tuin, onder de planten enz....)
 
Verder hoort ze erg goed, maar luistert soms slecht, dit is overigens iets wat besmettelijk is. Roepen we vol enthousiasme Doesji!!!!!! Dan komt Janna en visa versa. Maar goed alles went als je het maar weet.
 
Doesji vindt het ook leuk om af en toe naar de hondenfluisteraar te kijken en regelt dan zelf het geluid!
 
Nog 3 weekjes en Doesji gaat uit logeren bij een voetbalvriend van onze zoon. Ik weet nu al dat ze dit erg leuk zal vinden. Dat wordt 3 weken 100% volledige aandacht, want Janna gaat naar een kuuroord ( hondenpension). Ben benieuwd hoe de beide dames terug komen na onze vakantie.
 
Jullie horen het nog wel! Voor diegene die de vakantie nog voor de boeg hebben, fijne vakantie en voor diegene die het er al op hebben zitten, zonnige dagen gewenst!
 
Groetjes vanuit een altijd zonnig Hengelo ( behalve wanneer het regent)
 
 
 
 
Vincent, Marian, Justin en Linde schreven ons het volgende over Doesji:
 
Hoi lieve familie Starke,
 
Bij deze een update over de afgelopen weken van Doesji in Hengelo. Moest er eerst even goed kennis gemaakt worden met de grote zus Janna, want die had toch eerst wel moeite met de kleine indringer.... kunnen ze nu niet meer zonder elkaar. Doesji ontwikkeld zich tot een leuk, ondeugend, speels maar ook zeker ondernemend hondje. Zo vindt ze de tuin helemaal te gek. Met name de lavendelplantjes schijnen erg goed te smaken. Je kunt dit natuurlijk pas echt goed beoordelen als je er minimaal 2 hebt opgegeten.
 
Verder hebben we de klok van de muur gehaald. Zo brengt Doesji geheel op eigen initiatief resp. de voerbak of de waterbak. Die laatste staat al buiten, want ze hecht enorm aan haar meerdaagse verse water dus kiept ze eerst de waterbak om om hem vervolgens naar ons te brengen met het verzoek tot vullen (misschien is het zonder water erin ook lichter...). Kortom ze houdt ons mooi aan het werk en dat is maar goed ook, want wat zouden we anders met onze tijd moeten doen.
 
Groetjes uit het altijd zonnige Hengelo (behalve wanneer het regent).
 
 
Het blijft een dondersteen, die Doesji! Heel veel succes met de verdere opvoeding!
Wij blijven natuurlijk Doesji volgen!!
 
Voor foto's van Doesji klik dan hier.
 
Freek en Jet