Wie zijn wij

Wij zijn Freek en Jet Starke. De naam “Reggedoes” is afgeleid van de omgeving waarin wij wonen. Wij wonen in Rijssen, provincie Overijssel en langs Rijssen stroomt de rivier “de Regge” en “does” spreekt voor zich. Vandaar deze keuze!

Wij zijn de trotse ouders van Hans en Tom,  inmiddels zijn ze allebei de deur uit, en gezellig onder hun eigen 'paraplu' verder gegaan. Hans met Saskia, en onze mooie kleindochter Yfke en onze stoere kleinzoon Mees! Tom met zijn vriendin Josanne en onze kleinzoon, deugniet Mick. Samen met Pip hebben wij nu het rijk alleen!

In 2005 hebben wij Sita in huis genomen, kruising Mechelse Herder/Appenzeller. Na vele fijne jaren met Sita hebben we haar op 16 mei 2018 in moeten laten slapen.  In Januari 2008 kwam, als puppie, Kwiebus  erbij en samen waren het grote vrienden! Vorig jaar hebben we ook Kwiebus moeten laten inslapen. Een ontzettende lieve does die voor veel nakomelingen heeft gezorgd. Pip komt uit het 2de nest van Kwiebus in 2013. 

Sita was natuurlijk de ‘baas’ maar… kwiebus en Pip  lieten  zich nooit kennen en konden grote Sita heel goed aan! Alles deden ze samen, snuffelen op dezelfde plekjes, samen gezellig ‘loops’ zijn, samen achter de konijnen en eekhoorns aan, samen met baasje op de bank en natuurlijk heel veel samen spelen!

En voor ons zijn/waren ze ‘samen’ onze maatjes, vriendjes, kameraadjes…..