Blog

Dinsdag 21-06-2016


 

 

Door problemen met onze laptop zijn we met deze blog wat later dan gewend.Ons excuus voor dit ongemak. 

Weer een leuke week achter de rug. Heerlijk om te zien hoe de vier meiden zich ontwikkelen. De oogjes gingen langzaam open en worden helder met de dag. Langzaam krijgen ze in de gaten dat ze pootjes hebben waar ze iets mee kunnen. Jippie, we kunnen ons hiermee voortbewegen! Maar eens proberen. Vier stapjes, boem...vier stapjes, boem. Hey, vijf stapjes en dan pas, boem! Dus de periode van buikschuivende puppies ligt bijna achter ons. Nog eventjes dan breiden we de werpkist uit met een ren en mogen ze fijn rondhuppelen. Wij kijken er naar uit.

De pvc buizen zijn uit de werpkist gehaald. Gezien de dames aardig groeien zat er een dame klem, dat is natuurlijk niet de bedoeling.

De afgelopen week hebben we voor het eerst wat korte bezoekjes toegelaten. Pip maar ook Kwiebus hielden alles nauwlettend in de gaten. Samen zijn ze erg beschermend naar de pups. Aan zorg door de mammies komen Bieke, Buuf, Beerke en Beadu niets te kort!

Vandaag gaan we de vier meiden voor het eerst ontwormen. Dat zal wel weer een lekker smeerboeltje opleveren. De nageltjes worden scherp en lang, dat is niet fijn voor Pip. Deze week worden ze gekortwiekt. Hiervoor zijn de pups aan het goede adres!

Natuurlijk zijn er weer mooie foto's gemaakt van de puppies en het bezoek. Wij wensen iedereen veel lees- en kijkplezier toe.

Blijven jullie ons volgen? Komend weekend weer meer nieuws en foto's!

Ontvang een lieve en hartelijke groet van ons.

Freek en Jet

 

 

 


Vorige bericht: Zaterdag 11-06-2016
Volgende bericht: Maandag 27-06-2016Klik hier voor het nieuwsarchief