Blog

Jipperdepip, Pip krijgt puppies!


Het laatste blog dat ik schreef is inmiddels alweer twee jaar geleden. Ook toen hebben we een nestje bij Pip gehad van 4 mooie pups. 

Ook nu is Pip weer aardig aan het zwangeren. Ze is inmiddels 6,5 week drachtig en is ze twee kilo gegroeid. Tijdens de echo-opname hebben we vijf pups geteld. Wij zijn erg benieuwd hoeveel het er uiteindelijk zullen worden! Rond 14 september weten we meer... SPANNEND!!

Pip zit nu weer op puppievoer omdat daar meer voedingsstoffen (eiwitten) inzitten. Dat is goed voor Pip en haar kleintjes.

Verder doet Pip het prima. Ze heeft de hele dag zin in eten maar trekt zich wat meer terug. Gisteren heeft ze voor zichzelf een heerlijk gat gegraven in de tuin zodat ze zich daar zo nu en dan fijn in terug kan trekken.

Nog even dan gaan we de 'kraamkamer' weer inrichten. Gezellig in de keuken onder de mensen. Fijn, in huiselijke kring! Wel zo belangrijk....

Vorige week hebben we ons een hondenfietskar aangeschaft zodat we in de toekomst eindelijke Kwiebus en Pip mee kunnen nemen tijdens een fietstocht. Ook leuk voor als de puppies straks wat groter zijn, om tijdens de socialisatieweken zo nu en dan een stukje met ze te fietsen. De paden op, de lanen in....

Hebben jullie al kennis gemaakt met de papa van de puppies? Klik hier voor een paar mooie foto's van deze knappe jongeman, Mien Moat Simmer van Elsan's Nust (Simmer)!

Binnenkort meer over de vordering van de zwangerschap.

Hier nog een paar mooie foto´s!